A mai nap vett malachús kibírja elsejéig a hűtőben vagy fagyasszam le?
Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 13:41
1/9 anonim válasza:
Ha jól van beállítva, 0-2 fok, akkor kibírja.
2/9 anonim válasza:
Vágástól kb. egy hétig jó folyamatos hűtőlánc esetén.
3/9 anonim válasza:
Kibírja. Én most tettem be egy halom hurkát, kolbászt a hűtő legalsó részébe. Igaz 31-én sütöm meg, de kizárt, hogy 1-ig nem bírná.
4/9 anonim válasza:
Mi, tegnap vettünk egy bőrös, csontos malac oldalast. A csomagolásra rá van írva, hogy január 2-ig jó. Mi, nem fagyasztottuk le, csak betettük a hűtőbe. Elsején vagy másodikán fogjuk megsütni.
5/9 anonim válasza:
Nem kockáztatok , amit 24 órán túl használok fel az be a fagyóba .
6/9 anonim válasza:
Amit 3-4 napon belül felhasználunk, soha nem rakjuk fagyóba, csak hűtőbe.
7/9 anonim válasza:
Kicsit off.. Tesco, interspár lehet kapni malachúst? Köszönöm
8/9 anonim válasza:
Pácold be, úgy finomabb és tartósabb!
9/9 anonim válasza:
7.-s válaszolónak írom, hogy a Tescoban és a Sparban, Intersparban is lehet malac húst venni.
A Tesco-ban lehet egész malacot is venni, elfelezve. El tudod dönteni, hogy az eleje kell a fejével, vagy a hátulja kell a combbal és a kis farkincájával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!