Van a kisült palacsinta tészta állagában különbség ha szódával vagy sima buborékos ásványvízzel készül?
Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 06:43
1/7 anonim válasza:
Nincs. A mindkettőtől teljesen ugyanolyan lesz.
2/7 anonim válasza:
Elméletileg van. Azért használunk bubisat, mert attól levegõsebb, lágyabb a tèszta. Gyakorlatilag jó a sima víz is, szinte ugyanolyan lesz vele.
3/7 anonim válasza:
Természetesen nincs.
(2-es, látom neked is nagyon reggel van még. :) Mindkét verzió bubis.)
4/7 anonim válasza:
Meli! Szóda és buborékos ásványvíz a kérdés. Nem szóda és szénsavmentes víz....
Kérdező!
Semmi különbség nem lesz
5/7 anonim válasza:
Igaz:)))) ez itt még nálam az alfa zóna bocsi:)))))
6/7 anonim válasza:
A kettő között a különbség csak a szóda alacsony pH-ja. Észrevehető különbséget nem fog okozni.
Leginkább csak fröccsözésnél számít, mert a szóda jobban megtartja a bor savait (zamatát).
7/7 gömbicica válasza:
én soha nem használtam egyiket sem.
Csak tejet, az is 3,5 %-os, + némi olaj, csipet só,2-3 egész tojás, és szép sima folyós tésztát keverek, hogy jól terüljön. Vékony nagyon finom palacsinták lesznek.-sütéskor kevés olajat mindig teszek alá-
Mondjuk van, aki sütőport is tesz bele.
Viszont ha már viz, akkor inkább szóda!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!