Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van a kisült palacsinta...

Van a kisült palacsinta tészta állagában különbség ha szódával vagy sima buborékos ásványvízzel készül?

Figyelt kérdés
2018. nov. 25. 06:43
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nincs. A mindkettőtől teljesen ugyanolyan lesz.
2018. nov. 25. 06:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Elméletileg van. Azért használunk bubisat, mert attól levegõsebb, lágyabb a tèszta. Gyakorlatilag jó a sima víz is, szinte ugyanolyan lesz vele.
2018. nov. 25. 07:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen nincs.

(2-es, látom neked is nagyon reggel van még. :) Mindkét verzió bubis.)

2018. nov. 25. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:

Meli! Szóda és buborékos ásványvíz a kérdés. Nem szóda és szénsavmentes víz....



Kérdező!


Semmi különbség nem lesz

2018. nov. 25. 07:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igaz:)))) ez itt még nálam az alfa zóna bocsi:)))))
2018. nov. 25. 07:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:

A kettő között a különbség csak a szóda alacsony pH-ja. Észrevehető különbséget nem fog okozni.

Leginkább csak fröccsözésnél számít, mert a szóda jobban megtartja a bor savait (zamatát).

2018. nov. 25. 07:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 gömbicica ***** válasza:

én soha nem használtam egyiket sem.

Csak tejet, az is 3,5 %-os, + némi olaj, csipet só,2-3 egész tojás, és szép sima folyós tésztát keverek, hogy jól terüljön. Vékony nagyon finom palacsinták lesznek.-sütéskor kevés olajat mindig teszek alá-

Mondjuk van, aki sütőport is tesz bele.

Viszont ha már viz, akkor inkább szóda!

2018. nov. 25. 08:50
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!