Mi a különbség a mogyoró ízű kakaókrém a kakaós ízű mogyorókrém és a nutella között?
Épp a múltkor vettem ilyen kakaós izű mogyorókrémet és nutellát.
Hát.. ahogy a kettőt kóstoltam egymás után..
A nutellának ilyen nagyon kellemes nogyoró íze van,az állaga is ilyen krémesebb,intenzív íze van.
És ez a kakaós mogyorókrém olyan mű lett mellette (ahogy egymás után kóstoltam)
Ez most olyan, mintha azt kérdezném mi a külömbség a pepsi és az olcsó kóláról.😊
Az a különbség, hogy a kakaókrém kakaókrém (ami mellesleg lehet mogyoró ízű, de attól még továbbra is kakaókrém), és valószínűleg x % kakaótartalma kell, hogy legyen, hogy így nevezhessék, a mogyorókrém viszont mogyorókrém (ami mellesleg lehet kakaó ízű, de attól még továbbra is mogyorókrém), és valószínűleg x % mogyorótartalma kell, hogy legyen, hogy így nevezhessék.
A nutellára meg rá van írva, hogy mennyi micsoda van benne, annak alapján besorolhatod, hogy milyen krém.
"a Müllerben szoktam német Nutellát venni, mert több mogyoró, kakaó, és kevesebb cukor van benne"
Pontosan mennyi?
A mogyorókrém világos barna (mogyoró színű, ezt eszik előszeretettel amcsiknál)
Már ne is haragudj, de ez így teljesen hamis. Te a földimogyoróvajra gondolsz (peanut butter), ami nem mogyoró és nem "krém".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!