A mogyorókrém meg tud romlani felbontás után?
Figyelt kérdés
Pár hónappal ezelőtt vettem mogyorókrémet, és azóta nem ettem belőle. Látszólag nincs benne se penész se nem oda való, de mégis itt van a gondolatomban hogy inkább megkérdezem hogy egyek-e belőle vagy se.2016. márc. 24. 10:45
1/9 anonim válasza:
Nem b#zdmeg, a mogyorókrém az építő molekulák olyan szerencsés együttállása, hogy megromolhatatlan.
2/9 A kérdező kommentje:
Értem, de azért szépen is válaszolhatnál b@ zd+ te.
2016. márc. 24. 11:06
3/9 anonim válasza:
Olyan értelemben, hogy beteg lesze töle nem - kivéve, ha penészes, de hosszabb idö után elkezdhet avasodni, és az íze lesz rossz. Így nyugodtan ehetö még, csak nem jó.
4/9 anonim válasza:
Semmi baja nem szokott lenni, több éve használok már egy üveg nutellát, ugyanolyan, mint új korában.
5/9 anonim válasza:
Nem, nem romlott meg, semmi bajod nem lesz tőle. Esetleg avasodhatott, mint minden zsiradék, de azt úgyis megéreznéd az ízén és akkor eszedbe jutna megenni, olyan bűn rossz ízű.
De amúgy az avasodáshoz majdnem egy év kell, szóval semmi pánik, fogyaszd el nyugodtan, ha ízlik.
6/9 anonim válasza:
***jav: eszedbe SEM jutna megenni...
7/9 anonim válasza:
Szia kérdező! Ha nem érzel rossz ízt,vagy szagot,netán penészt a tetején,akkor nyugodt szívvel ehetsz belőle!:-)Szép napot.
8/9 anonim válasza:
Nem tudom, mert nálunk felbontás után max. egy hétig van az üvegben.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm minden kedves választ. :)
2016. márc. 26. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!