Borkocsonya felbontás nélkül vajon meddig áll el?
Figyelt kérdés
Ajándékba kaptam évekkel ezelőtt (4-5 éve) egy kis üvegecske borkocsonyát a villányi Gál pincéből, de sehol nincs rajta lejárati dátum vagy hogy ne járna le. Most bontottuk ki, és a barátom szerint kicsit buborékos vagy milyen az íze - én nem érzem. Lejárhatott a szavatossága? Szerintem nem, ahogy szerintem a bor is csak jobb lesz az idővel, szerinte meg a borokat sem véletlenül őrzik hűvös pincékben és nem a szobahőmérsékletű (netán nyári, hűtetlen szoba...) helyiségekben... Vajon? És felbontás után? Hűtő, oké, de meddig? Mondjuk lehet, hogy ha már csak felmerült kérdés, hogy tán romlott, akkor úgysem fogom megenni, de azért mégis csak érdekelne a válasz, hátha tudja valaki... Köszi2015. aug. 15. 21:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!