Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A Lidlben vettem egy vajkrémet...

A Lidlben vettem egy vajkrémet, azt írja, "felbontás után mihamarabb fogyasszuk el! " Órákra, napokra vagy mire gondolnak?

Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 17:13
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Órákra biztos nem...

Szerintem pár napot értenek ezalatt, maximum egy hetet. Tartsd hűtőben és egy hétig biztosan nem lesz semmi baja.

2015. febr. 21. 17:31
 2/6 A kérdező kommentje:
Okés, köszi! Egyébként elképesztő idiótaság ilyet ráírni, a felelősség totális elhárítása.:)
2015. febr. 21. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma olvastam ugyan ezt a túrón - a tescoban vettem. Én is elbizonytalanodtam, hogy jó-e még, pedig ízre semmi baja.
2015. febr. 21. 17:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Tejtermék esetében 1-2-3 napot javasolnak hűtőben tartás mellett.

A ráírt szavidő a felbontatlan termékre vonatkozik, de ezt gondolom tudjátok is.

A vajkrém felbontva is eláll kb 1 hétig is,(akár tovább is ) minőségromlás nélkül.

A túró sajnos hamar megsavanyodik, így én , ha körözöttet csinálok, 2 nap alatt igyekszem elfogyasztani.

2015. febr. 21. 18:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek!
2015. febr. 21. 18:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Talán szerencséd van és olyat vettél, amiben nincs sok belekevert antioxidáns és egyéb vegyszer, ami a több hónapos eltarthatóságot biztosítaná.
2015. febr. 21. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!