Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha a szójabab nyersen mérgező,...

Ha a szójabab nyersen mérgező, hogyhogy ehető/iható egy kis áztatás és 20 perc főzés után?

Figyelt kérdés

Házi szójatejet szeretnék készíteni, a recept szerint egy éjszakát ázni hagyom, majd forralás után 20 percig főzöm.

Ennyi elég neki, hogy fogyasztásra alkalmas legyen?


2018. aug. 28. 11:39
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
A síma zöldbab/szemes bab is mérgetö nyersen, fözés után nem, de ez érvényes a zöld paradicsomra is meg még sok másik zöldségfélére is.
2018. aug. 28. 11:43
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!