Ha a szójabab nyersen mérgező, hogyhogy ehető/iható egy kis áztatás és 20 perc főzés után?
Figyelt kérdés
Házi szójatejet szeretnék készíteni, a recept szerint egy éjszakát ázni hagyom, majd forralás után 20 percig főzöm.
Ennyi elég neki, hogy fogyasztásra alkalmas legyen?
2018. aug. 28. 11:39
1/1 anonim válasza:
A síma zöldbab/szemes bab is mérgetö nyersen, fözés után nem, de ez érvényes a zöld paradicsomra is meg még sok másik zöldségfélére is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!