Mitől van, hogy a füstölt kolbászoknál néha könnyen lejön a hártya vékonyságú bél, máskor meg nem?
Figyelt kérdés
Van,hogy rá van ragadva és úgy kell levakarászni a húst róla.2018. aug. 4. 18:42
1/4 anonim válasza:
Minél szárazabb, annál jobban rácuppan. Én olyankor meg sem kísérlem leszedni.
2/4 anonim válasza:
Langyos vízzel jól megmosod, akkor lejön.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De,miért "cuppan"rá? A bélbolyhok miatt?
2018. aug. 4. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!