Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik boltban kapható nastól...

Melyik boltban kapható nastól lehet a leghamarabb meghízni? (hízni szeretnék)

Figyelt kérdés

2017. okt. 13. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
chips, nutella
2017. okt. 13. 18:01
 2/7 anonim ***** válasza:
31%
Ne ezektől akarj hízni.
2017. okt. 13. 18:05
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik. Az olajos magvak sokunkat rosszul laktatnak, de azért egy szint után nehéz enni őket, mégiscsak a 2 laktatóbb makrotápanyag az uralkodó bennük, plusz többszáz gramm zsír után már kevesen bírják a következő hasonló napot... Állítólag pedig amúgysem jó a túl sok. De kiegészítésnek ajánlható, jó étel.

Én a saját, jó életmódomon ennék kalóriatöbbletben és kész. Egyszerűen megdobnám a zsírt, így vagy úgy.

Tipikusan a szénhidrátot szokás megdobni (esetleg pluszban kicsit a zsírt, hogy kisebb legyen a térfogat, könnyebb legyen bevinni).

2017. okt. 13. 18:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Valami konkrétum, utolsó? :|
2017. okt. 13. 19:16
 5/7 anonim válasza:
Csokis suti
2017. okt. 14. 11:04
 6/7 anonim ***** válasza:

szerintem a házi sütik. könnyű belőlük elég sokat megenni.

Amik elég kalóriadúsak szoktak lenni: zserbó, ishler. A raffaellonak is viszonylag magas a kaóriatartalma.

Nutella/mogyorókrémek.

Ha nem édesre vágysz, akkor sós mogyoró, kesudió, dió. 100g több, mint 600 kalória ezekből.

A válaszíró 72%-ban hasznos válaszokat ad.

2017. okt. 19. 22:49
 7/7 anonim ***** válasza:

3. voltam. Nehéz konkrétumot írni, hisz bármi működik, ami nem extrém kalóriaszegény. S egyedi, hogy mivel éri el az ember könnyen a többletet. Van, akinek nem jók a zsíros dolgok (vagy azok némelyike, pl. az olajos mag), mert laktatja, rosszul lesz tőle ésatöbbi s van, akinek jó. Ugyanez a szénhidrátokkal. Én már mindenféle emberről hallottam, bármi jó lehet hízásra és fogyásra is, ez nagyon egyedi. A zsírnak kicsi a térfogata, viszonylag könnyű sokat enni belőle, de sokakat szuperül laktat a zsíros étrend és csak fogyni, egyesek csak koplalni tudnak úgy. A szénhidrátok kevésbé laktatnak, de nagyobb a térfogatuk s van, akit igenis jól laktatnak, legalábbis a lassabbak és a rostosak. A gyors cukrok rosszul laktatnak sokakat, de azért nem biztos, hogy egészséges arra alapoznod.

Próbálkozz, illetve csináld vegyesen: kicsit több zsír, kicsit több szénhidrát. Zsírosabb hús, extra sajt, marék mogyoró, több gyümölcs, mikor mi. Ha nehezen eszel többletben, akkor muszáj kitapasztalnod, hogy miből sikerül több. Sokunknál az édesség ilyen speciális, jóllakottan, ha már mást nem igazán tudunk enni, még bemegy egy kupac kalóriadús édesség... Ha összetételében jó, teljesen rendes ötlet lehet ez is, bár nem ezt alkalmaznám lépten-nyomon.

2017. okt. 19. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!