Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Hogyan kell meghízni?

Hogyan kell meghízni?

Figyelt kérdés

Isten a tanúm rá, meg a hűtő, meg a családtagok, hogy rengeteget eszek, fehérjét, szénhidrátot, zsírt, meg mindent, amit egy embernek ennie kell.

57 kilogramm vagyok, fiú és 183 centiméter magas.

Az orvosom szerint sokat egyek, egy napon többet is, mielőtt még nem kezdtem el a hízókúrát de semmi nem használ, még a diákcsemege se és az olajos magvak se segítenek! :(

Tanácstalan vagyok.

Pedig leszögezte a dokibá, hogy géntől függetlenül is hízhatok.., a családban mindenki egy szál hurka és sajnos én is.. :/

#hízás #inni #hízókúra #zsírfelszedés
2016. aug. 12. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
van egy tuti recept, sárgakapszula, keress rá
2016. aug. 12. 16:38
 2/5 anonim válasza:
tömd magad csokikkal,édességekkel
2016. aug. 12. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Anyagcsere. Hiába eszel, gyors anyagcserével nem fogsz hízni. Lassítani meg sajnos gyógyszerekkel lehet, az egyik legtutibb a klonazepám. De erre a célra nem szed ilyen agylassítót senki.

Olyanokat próbálhatsz, hogy kevésszer egyél jó sokat. A sok pici étkezés anyagcsere gyorsító. Ne legyél túl izmos, a sok izom meglétében is gyorsul az anyagcsere.

2016. aug. 12. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

De, gyors anyagcserével is lehet hízni, csak sokat kell enni.

Még olyan genetikával is lehet hízni, ahol az anyagcsere azonnal begyorsul sok evésnél, csak mindennap extrém nagy többletben kell enni az alap (akár eleve gyors) kalóriaigényhez képest s így is roppant lassú a hízás, mondjuk évi 1 kiló állandó zabálásnál, ami kalóriában is impresszív... S ennyi evésre nem mindenki képes.

Akkor tuti esélytelen a zsírban hízás, ha a test nem hajlandó zsírt tárolni és kész. Ilyenkor a legjobb izmot felszedni, komoly betegség nélkül az kivihető, nincs mit tenni, megfelelő terhelés, pihenés, kalóriatöbblet mellett muszáj izmot építeni... De ezt tartom jónak az előbbi esetekben is, nem azt, hogy beáldozunk mindennap egy csomó plusz ételt, hogy majd talán pár gramm beépül belőle...

2016. aug. 13. 01:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Tomegnoveles: kevert szenhidrat, feherje es vitaminok, asvanyi anyagok es edzes. Tesom 66 kilorol lett 78! Nem muszaj kondiba jarnod, mas sport is segithet ebben, bar abban nem tudok tanacsot adni. En no vagyok, 166 cm es 58 kilo. Folyamatosan edzek, bar en rendesen taplalkozom es taplalekkiegeszitoket sem szedek.

Az ilyen idiota tanacsokat, hogy zabalj kenyeret meg edesseget pedig felejtsd el! Attol meg, hogy vekony vagy, ugyan olyan karos szamodra is. Max nem latszik rajtad!

2016. aug. 14. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!