Mitől birok meghízni?
Sportolj rendszeresen és majd izmosodsz.
Nem gyúrni kell, és hasonlók, amik most divat. Válassz ki egy sportágat (úszás, futás, kosárlabda, tenisz, bármi, a sakkon kívül), és ha rendszeresen végzed, megerősödsz, izmosodsz, és nem hájasodsz. Nagy különbség.
"Sportolj rendszeresen és majd izmosodsz.
Nem gyúrni kell, és hasonlók, amik most divat. Válassz ki egy sportágat (úszás, futás, kosárlabda, tenisz, bármi, a sakkon kívül), és ha rendszeresen végzed, megerősödsz, izmosodsz, és nem hájasodsz. Nagy különbség."
Nem értem, aki nem ért egy témához, az miért akar tanácsot adni? Ha elkezd futni, úszni, és nem változtat a kajáláson, akkor csak fogyni fog.
Kedves 4.-ik!
Ha elkezd rendszeresen sportolni, majd automatikusan változtatni fog a kajáláson, mert a szervezete kívánni fogja. Ha rendszeres sport nélkül, csak a kajáláson változtat, az csak hízáshoz, hájasodáshoz fog vezetni!
Nem értem, minek dumál bele a dolgokba az, aki még ezekkel az alapvető dolgokkal sincs tisztában!!
2. vagyok!
Bocsi, sakkozni én is szeretek, az agyat élénkíti, az izmokat kevésbé! :)))
Teljesen mindegy, hogy úszol, futol, vagy éppen szoba-biciklizel, és teljesen mindegy, hogy napi fél órát, vagy napi 5-öt vagy képes egyhuzamban, pihenés nélkül sportolni, a lényeg, hogy amit csinálsz, azt naponta csináld. Persze lehet közben pihizni, ha úgy érzed, majd ismét nekiállni, nem a maratoni táv végig-futása a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!