Mitől birok meghízni?
Mi az, belenéztél a tükörbe?
Amikor aktívan, versenyszerűen sportoltam, nem kellett senkinek a tanácsa ahhoz, hogy edzés, vagy éppen verseny után miből, mennyit zabáljak ahhoz, hogy jól érezzem magam. Szinte feneketlen zsák-ként nyomtam magamba a kaját. Mégsem híztam, csak izmosodtam, erősödtem, de nem lógott rajtam a háj!
Még ennyit sem tudsz, hogy a fizikailag megdolgozott szervezet követeli a magáét, és akkor már nincs szükség senki kívülálló tanácsára ahhoz, hogy az illető mit csináljon.
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Kérdező, ezt neked is ajánlom, többek között leírja, hogyan fogyott 2 kg-t, amióta futni kezdett. És érdekes az első válaszoló hozzászólása, aki nem mellesleg testépítő, ért is hozzá.
Legyen otthon (és egyél is minden nap) tisztességes főtt étel: leves + második + süti, vagy gyümi.
Reggelire normális, tápláló kaják: felvágott, sajt, vaj, paprika, paradicsom, ami van, vagy ami jön
Délelőtti uzsira lehet esetleg egy doboz joghurt, kiflivel, vagy körözött hasonló
Ebédre a főtt étel
Délutáni uzsira valami zöldség-gyümölcs
Vacsira hasonlóan valami könnyű, akár fehérje, tejtermék, de a szénhidrát-féle, vagy nehéz, ill. nehezen emészthető kajákat lehetőleg kerüld vacsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!