Hogyan tudněk meghízni?
Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok 43kg focizok,és szeretnék meghízni legalább 5kg.Milyen ételektől tudnék hízni?Vagy vannak tabletták is csak nem tudom hogy milyet szedjek.2015. ápr. 25. 13:12
1/3 anonim válasza:
egyél zsíros kajákat
sült krumpli stb
sok húst.
foci után ülj le gépezni.
ha gyakran jársz wc-re
dobj rá széntablettát
2/3 anonim válasza:
Én azt tanácsolnám hogy az alap napi 3 étkezésed legyen bőséges, szénhidrátban és fehérjében is gazdag. Ebéd után mindig egyél desszertet. És iktass be még 2x naponta plusz étkezést, mondjuk fornettit, abban sok a szénhidrát. És ha még így sem hízol akkor éjszaka két alvásciklus között iktass be még egy étkezést. De ne feledkezz meg a zöldség-gyümölcs bevitelről sem. Ja, és ha meg van a kívánt eredmény vegyél visszább :D
3/3 anonim válasza:
Az egészséges étkezésen FELÜL sok cukrot kell bevinned, többet, mint amire a szervezetednek szüksége van. Ilyen egyszerű. Csoki, cukros üdítők mindennap - ettől szoktak a legkönnyebben elhízni az emberek.
Csak aztán majd tudjál róla leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!