Hogyan tudok hamar meghízni (bővebben lent)?
Na most akkor mit szeretnél? mert a meghízni és a kigyúrni az két ellentétes fogalom :D Miért akarsz felszedni pár kilót? hogy aztán leadjad vagy az átalakuljon izommá? Nem sok értelmét látom... Az étrendet azt mindenkinek személyre szabottan kell megcsinálni, és az nem kis meló. Legalább 2-3 óra egy normális étrend összeállítás. Magadról semmit nem írtál, hogy hány kiló vagy, milyen magas, MENNYI IDŐS, fiú-e vagy lány. Anyagiakban mennyit tudsz rászánni a kiegészítőkre... és még lehetne mit bőven kérdezni :)
DE hogy tudj mibe kapaszkodni ajánlom neked a www.body.builder.hu weboldalt ahonnan nagyon sok mindent megtudsz nézni/tanulni/olvasni. Minden le van írva az alapoktól, külön cikkekben. Esetleg töltsd le a Sárga kapszula könyvet amibe nagyon sok minden le van írva.
Remélem valamennyit tudtam segíteni, ha esetleg kérdésed van írj privátot.
Magamról:
17/F 55KG(vékony:D) Ezért kéne felszedni pár kilót amit aztán átalakítok izommá. Pénz nem lényeg írjátok a legjobb cuccokat!:)
Másik kérdés: Tömegnövelőre gondoltam(por amit felhigítunk vízzel és megisszuk). Ez mennyire éri meg?
A zsír az könnyebb mint az izomzat. Egyszerűbb ha már a tömegeléssel kezdesz és akkor nem kell majd annyit, vagy egyáltalán szálkásítanod... már persze ha szeretnél :)
Igazából a tömegnövelők szerintem feleslegesek. Az abban más mint a fehérje, hogy van benne szénhidrát meg ha olyan a termék akkor kreatin ( a legtöbb ilyen). Na most szénhidrátot azt amúgy is tudsz be vinni (rízs, és még sok más lehetőség) Ha esetleg nehezen fejlődő típus vagy akkor érthető, de én maradnék a fehérje izolátum, BCAA, L-Glutamin párosnál, de persze ez kell tömegnövelő mellé is.
Termékek közül én az Optimum Nutrtion-t használom, és elég jó. Ha ragaszkodsz a tömegnövelőhöz akkor kezdésnek:
ha megfelel a sima fehérje akkor:
Sajnos az anyagiak miatt én csak BCAA-t tudok magamnak venni a fehérje mellé. Abból legalább a BSN Amino-x-et
L-glutaminból az MHP Glutamine SR-12
ÉS akkor még ugye kellenek a vitaminok. Ezekből is vannak pakkok mint pl a Scitec Nutrtionnak a monster pak, vagy a Multi Pro pak.
Amiket belinkeltem neked ezek csak KIEGÉSZÍTŐK. Tehát ehhez kell egy tömegnövelő étrend is amit neked állítanak össze!
Elég sokat lehetne még erről írni, de mint előző hsz-ben írtam neked, jobb ha te magad ki olvasod a body.builder.hu cikkjeit, az alapoktól :)
Amúgy ha kérdésed van, azt majd a sport > testépítés részbe kérdezd meg inkább :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!