Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » A tükörtojás miért hül ki...

A tükörtojás miért hül ki olyan hamar?

Figyelt kérdés
Mindegy hogy a mikróból veszem ki vagy a tűzhelyről veszem el,mire az asztalra leteszem, leüllök meg kenyeret veszek a kezembe már tudom is enni.
2013. máj. 6. 09:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom azért, mert aránylag vékony és nem nagy tömegű.
2013. máj. 6. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert tömegéhez képest óriási a felülete. A nagy felületen át pedig gyorsan tudja leadni a hőt. Az én tapasztalataim szerint a fehérje gyorsan kihűl, a vastagabb sárgája viszont tovább tartja a hőfokot - nekem például az szokta néhanapján megégetni a nyelvemet.
2013. máj. 6. 11:11
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!