Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Általában hánykor mit es...

Általában hánykor mit es mennyit vacsizol?

Figyelt kérdés
Éjszaka,ha éhes vagy mit eszel és mennyit? Mitöl tör ránk éjszaka éhség?

2017. júl. 7. 21:53
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
60%

Mikor mit..

Tegnap dinnyet,kenyerrel :))

2017. júl. 8. 18:53
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
Szeretem,ha valaki nem válogat az ételből és eszik ami van. + nem játssza meg magát,mint ma a legtöbb ember. :D
2017. júl. 8. 19:08
 23/30 anonim ***** válasza:
48%

"Én is hedonista vagyok, ez nem zárja ki a napi egyszeri étkezést... "

18# ezt valami viccnek szántad?? Napi egyszeri... Mi lenne, ha EGYSZER SE??

És te vagy a hedonista... Tudod te egyáltalán mit jelent? Inkább egy anorex gebének tűnsz ilyen hozzáállással.

Kérlek nézz bele a hedonista kifejezésbe.

2017. júl. 8. 19:53
 24/30 anonim ***** válasza:

Változó, változó, változó.

Úgy 17-20óra között vacsizok általában. Vagy az ebédet ismétlem, vagy gyümölcsöt, vagy joghurtot corn flakessel...mikor épp mit kívánok. A mennyiség is változó. Általában nem sokat, mert ilyenkor már nem igazán szoktam éhes lenni, de ha mégis, bekajálok rendesen. Ha éjszaka megéhezek, ami igazán ritkán fordul elő, akkor is változó, hogy mit és mennyit eszek. Épp aktuális hangulatomtól függ, hogy foglalkozok-e a kilókkal.

2017. júl. 8. 22:00
 25/30 anonim ***** válasza:
46%

#23: Határozottan hedonista vagyok, igen. Anorex nem lehetek, világéletemben túlsúlyos voltam, a hasamat különösen nagyon szeretem, minden egyes nap jókat szeretek enni. De az nem hedonista, hogy kövér, egészségtelen életem legyen, ezért szeretnék lefogyni, természetesen az evés élvezetét kicsit sem vagyok hajlandó feladni.

Napi 1 és napi nulla evés között oltári nagy különbség van, ég és föld. Szerintem te nem sokat tudsz az időszakos böjtről... Napi több evéssel csak szenvednék, éheznék vagy híznék. Mindkettő rossz egy igaz hedonistának, aki jól akarja érezni magát még sok évtizeden át.

2017. júl. 8. 23:20
 26/30 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem nézd át a szenvedés és a hedonista életmód közötti különbséget.

A böjtölés, és a böjtön kívüli napi 1 étkezés az pont nem tartozik közéjük.

De eléggé frusztrált vagy ahogy látom és rosszindulatú is :) Rád férne egy kis evészet, hogy lenyugodj kicsit :) A többit inkább meg sem említem gondolom pasi sem járt már benned elég régóta :)))

2017. júl. 8. 23:28
 27/30 anonim ***** válasza:
48%

Ma 23:20, 76 %-os mesélj még! :D Várj hozom a popcornt, szénsavas cukros üdítőt, colát, hamburgert, csülköt, és a végére egy hatalmas somlóit igazi tejszínnel! :)

"Napi több evéssel csak szenvednék, éheznék. "

SAjnos te egy sanyarú liba vagy, akinek fingja sincs az élet élvezetéről, te csak azt hiszed! :)

Napi több evéssel csak éheznél... Persze... :D Mesélj méég! :D

De napi 1 evéssel meg nem éheznél :))) Logikus nem? :) Mint az ágyba szarás :D

2017. júl. 8. 23:43
 28/30 anonim ***** válasza:
46%

#27: Örülök, hogy szórakoztatlak, bár jobb lenne, ha tágítanám a horizontodat...

Igen, logikus, bár nem kéne itt offolni, de szoktam.

Értem én, hogy csak azt hiszed, hogy az van, amit te gondolsz, de a világ sokféle.

Igen, több étkezéssel éhezem a legkisebb kalóriadeficitben is, póbáltam. Ez annyira meglepő? Pedig sok ember van vele így, hogy egy csöpp evéstől csak éhesebb lesz... Én, ha már eszem, elverem az éhem s az elég sok étel. Viszont jóllakom 24 órára. Mi ebben a fura, fel nem fogom, ez mindössze szokatlan, de rengetegen élnek így, tömegelni is simán lehet napi egy evéssel, ha valaki tud elég sokat enni egyszerre (én csak sokat tudok, szálkásítani trükkös). Csak mert az átlagember nem ilyen... Nos, lehet, hogy szerinted a te véleményedet kéne követnek, de mivel én hedonista vagyok, ezért én azt csinálom, ami nekem kényelmes, jólesik s ami elég energiát ad. Nem fogok éhezve kornyadozni, csak mert egyesek szerint sokszor kell enni piciket. Nem tudok éhezni, nem is akarok, így csak túlzabálnám magam este, s a nagy éhség miatt nem is élvezném igazán, mire lenne jó az nekem? Tényleg nem értem, ha meg tudod magyarázni, tedd.

Hogy témába vágó is legyen, ma este azért ettem egy kicsit, egy tányér lencselevest (maga a tökély, több év gyakorlatával tudok ennyire ellenállni neki :D) és egy barackot (9 körül? nem néztem az órát). Jólesett, s az hiányzott, valahogy mostanában nem élvezem úgy az ebédet, kikészít a kánikula (mellékhatásként nem vagyok éhes s étvágyam sincs, életemben először hat rám így). Este jobb. Lehet, hogy későbbre kéne tolnom az ebédet? Eddig nem lett volna jó, de változik az ember, lehet, hogy a kánikula idejére jobb lenne.

2017. júl. 9. 00:07
 29/30 anonim ***** válasza:
41%

Jézusom 76 %-os........ Ennyi zagyvaságot és ellentmondást akár 1 mondaton belül is, én már rég olvastam! Őszintén szólva nem lehetsz túl okos!

Talán enned kéne rendesen, az lenne rá a megoldás! :)

Bocsi, de te nem lehetsz hedonista. Éjjeli menedéket és fekhelyed is egy szöges vaságy lehet, mellette egy skorpióval aki időnként beléd mar, hogy eléggé fájjon az élet :))

A szádból meg csak úgy repkednek "hedonistaként" az élet élvezőjeként olyan szavak, mint: tömegelés, kalóriadeficit, szálkásítás...

Jaj! Ez drága PONT nem az élet élvezetéről szól, hanem a megvonásokról!!

Hogyan együnk még kevesebbet, és hogyan mozogjunk még többet? Nem látod? Nem veszed észre magadat?

Igen... pontosan ezt szúrtam ki az elején is..

A kép pedig egyre jobban és még szélsőségebben ki is rajzolódik: napi 1 evés, böjtölés, tömegelés, szálkásítás, kalóriadeficit..

Nem kicsit szánalmas.

Legalább ne hazudnál magadnak is, hogy az életet élvezed. Mert rohadtul nem!

Ez inkább vegetálásnak tűnik: olyan, mint egy koncentrációs táborban. Saját magadat tiltottad le az evésről és még meg is magyarázod saját magadnak, elhiteted, hogy ez a jó, és normális. Neked lehet, hogy az, de akkor nincs jogod a szádra venni ilyen szánni való élet mellett, hogy te életigenlő és az élet élevezője vagy.

Naponta töltöd a konditeremben, vagy otthon súlyokkal és eddzésekkel az életed, és emellett még éhezteted is magadat.

Lehet, hogy ez neked nem tűnik fel, mert hozzászoktál a napi egyszeri és kis mennyiségű, kalóriaszegényebb ételhez (saláták, hús), nulla szénhidráttal, és édesítő szrokkal, de akkor nagyon szépen kérlek, hogy ne nevezd magad hedonistának, mert ez egyszerűen rád nem igaz!!

Nincs azzal semmi baj, hogy te így "élsz", ilyen megvonásokkal. Egy csöpp se.

Csak akkor ne hazudj saját magadnak. Se. Meg másoknak se.

Ez egy nagy színház amit magad körül csinálsz.

Beleolvadtál a tömegbe, a majmolásba, a nagy "egészségkultuszba", és azt szajkózod, amit Sóherék és az összes többi is csinálgat.

Azt már inkább nem is ragoznám, hogy mennyire káros következményei vannak, csak sok a buta, és mindent be lehet adni neki, és mindent el lehet nekik adni...

Pontosan a te fajtádra építenek. A buták fajtájára akik minden beszopnak és egészségesnek vélnek.

Ki kell ábrándítsalak: cseppet sem egészséges életmód az, amit ti csináltok, de mindegy. Sőt!! És itt nagyon sőt!!

Ebbe persze a buták ostobák rengeteg pénzt ölnek. Meg időt is.

Rendszerint nincs rendes kapcsolatuk se, nehezen tudnak kiépíteni egy normális kapcsolatot. Antiszociálisak, egysíkú gondolkodásúak, a többi embernél sikertelenek, és ebbe menekültök bele.

A kondizásba, "egészségkultuszba" (ami nem egészséges), és közben pedig olyan egyszál egyedül vagytok, mint az ujjad :DDDD

Néha nagy ritkán egy-egy szex, de semmi komoly. Hát ez így elég kis szánalmas...

Egész életetekben saját magatokra helyezitek a hangsúlyt és alkalmazkodni egyáltalán nem is tudtok, nem is akartok.

Csak az van, amit ti akartok, másik ember nem is létezik, a gondolkodás pedig elég kellemetlenül merev, üres, egysíkú....

Tömegcikkes gondolkodás még a rátok jellemző, nektek aztán minden barom agyonreklámozott marketinges ócskaságot el lehet adni, baromi magas áron :)))

"Igen, több étkezéssel éhezem a legkisebb kalóriadeficitben is, póbáltam. Ez annyira meglepő?"

Igen, nagyon is meglepő! Egy hedonista szótárában olyan nem is szerepel, hogy kalóriadeficit, + legkisebb mennyiség!

Mi vagy te madár??? Csak csipegetni szoktál, vagy mi?!

Egy rendes embernél - nem egy hedonistánál!! - teljesen meglepő módon rendes, és rendszeres, normális étkezések vannak: "legkisebb kalória deficitek nélkül" és nincs legkisebb se..

Igen, meglepő, vagyis inkább ezek után nem is.. Egyáltalán NEM meglepő, hogy te ezek után még ÉHEZEL!

ÍGy már teljesen világos, mindent értek! Aki hangyafäsznyit se eszik, az NYILVÁN éhezni fog, hiába is eszik napjában akár többször is - kis hangyafäsznyit -, SOHA sem fog jól lakni!

Meglepő? EGyáltalán NEM!

Tehát jó lenne helyére rakni a fogalmakat, és ha nem zagyvaságokat beszélnél itt össze-vissza, és mindenféle ellentmondásokba keverednél..

Saját magad miatt, mert színházat játszol, és saját magadat is becsapod!

"Pedig sok ember van vele így, hogy egy csöpp evéstől csak éhesebb lesz..."

Igen ez igaz, ezt magyaráztam, de még egyszer elmondom: CSÖPP evéstől te soha a büdi életben nem leszel hedonista!! Aki így kiporciózza az életét, a levesét, az ételét, és mindenét!

Aki szálkásít, tömegel, kalóriákat számolgat és közben súlyokat emel!

Ezt hívják szenvedésnek! Éhezők Viadala! A XXI. század nagy csapdája amire ilyen szerencsétleneket paliznak be, mint amilyen te is vagy!

"Nem tudok éhezni, nem is akarok, így csak túlzabálnám magam este, s a nagy éhség miatt nem is élvezném igazán"

Mi vvvan??? Ezt is azért gondold újra! Mondd már el légyszíves azt te hogyan csinálod, ha "túlzabálod" magad este, akkor te éhezel utána????

Normális embereknél a túlzabálás után nem ÉHÍNSÉG következik be, te nagyon okos!

Hanem konkrétan rá sem bír nézni az ételre!

Ezt a szövegedet te már ma este itt többször elsütötted, nem lehetsz valami okos, de komolyan! Mondatod első fele üti a másikat!

Ami lehetetlen: egy túlzabálás MELLETT utána ÉHEZNI!

Ugye belátod, hogy mekkora ostobaság?!

"ma este azért ettem egy kicsit, egy tányér lencselevest (maga a tökély, több év gyakorlatával NEM tudok ennyire ellenállni neki"

A kérdésem költői: MIÉRT IS KÉNE????? Normális ember eszik, és nem kell, hogy "ellen álljon" egy tányérka levesnek!

És te vagy ezek után hedonista?? Na ne röhögtess....

Szerinted nagyon komolyan gondolkozz el magadon, és amiket írtam. Neked konkrétan pszichológus kellene, hogy felnyissa SAJÁT MAGADRÓL és az ÖNBECSAPÁSODRÓL a szemedet!

(Nem fogsz elgondolkozni úgy sem rajta.)

2017. júl. 9. 02:00
 30/30 anonim ***** válasza:
88%

# 29/29 Köszi, tökéletesen leírtad egy ismerősöm.

Pont így él. Na és ő, istennek tartja magát. Fogához veri a garast, de tömegnövelő és egyéb hasonlókra, két kézzel szórja a lóvét:) Állandóan, a tápos, minden vacakkal felpumpált csirkemellet eszegeti. Két hónapnál tovább, még egy csaj sem bírta mellette. Mert mindenek előtt a konditerem.

2017. júl. 9. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!