Általában hánykor mit es mennyit vacsizol?
Mitől, mitől? Attól, hogy éhes vagy :D
Köszönöm kérdező, hogy szóba hoztad, máris a vacsora utáni állapotban belakmároztam az előbb a te hatásodra :D
Resztelt májat ettem burgonyapürével és hozzá finom vágott savanyúságot :D
Kérdésedre válaszolva: BÁRMIKOR, BÁRMENNYIT, ÉS BÁRMIT!!
Azt, és akkor és annyit eszem, amikor nekem jól esik! :D Tök mindegy hány óra van, ha ennem kell, hát ennem kell :D
A többiek meg mehetnek levesbe felőlem :D Messze letojom az ilyet :D Felőlem akár évi 20 kiló salátán és zabpelyhen is élhetnek :D
Mindenki úgy él, ahogy akar :D
Én így, és köszönöm szépen nagyon is jól vagyok :D
Túl kerek, túl kellemes, és rohannak utánam a férfiak :DD
Ennyi! :)
Sosem érdekelt más véleménye..
Szálkásítok, ebbe nekem nem fér bele a vacsora, de nem is vagyok éhes, plusz mostanában a vacsora ilyen idióta végtelen ciklus, nem tudom kezelni, minden szempontból rossz, ebédelnem kell rendesen, max. uzsonnázni.
Ha mégis megéheznék este, akkor eszem egy dkg sajtot uborkával vagy efféle.
Éjszaka nem tör rám éhség, csak ha elrontottam valamit. Apró éhség nem érdekel, a komolyat kezelnem kell, különben az éjszakai pihenésemnek annyi. Eszem azt, amit máskor s lehetőleg nem sokat, bár ha én éhes vagyok, akkor nagyon nehezen lakom jól, de éjszaka azért még ez sem igaz.
Ha nem szálkásítok, szinte kizárt, hogy este és éjjel éhes legyek.
8kor ettem 3 db palacsintát hmmm..
Általában sokat eszem vacsira,de nem túlságosan.
Esténként ha rám tör az éhség megyek patogatott kukit csinálni.
Vagy eszek egy kis kekszet,ropit.
Olvass a googlén utána,h mitől. Ott minden le van részletesen írva! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!