Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért nem szeretik általában...

Miért nem szeretik általában a vegetáriánusokat?

Figyelt kérdés
2015. aug. 18. 19:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
51%
Ezt miből szűrted le?
2015. aug. 18. 19:27
 2/11 schocko ***** válasza:
48%
Mert sokat pukiznak ;)
2015. aug. 18. 19:29
 3/11 anonim ***** válasza:
47%

Mert ha vendegsegbe mennek enni, tul sok gond van veluk.

Es mert sokan gondoljak, hogy uri mulatsagbol nem esznek hust (mert talan azt gonoljak, hus nelkul kesziteni az eteleket sokkal tobb penzbe kerul).

2015. aug. 18. 19:33
 4/11 anonim ***** válasza:
51%

3: Mégis mi a túl sok gond velük? Gondlom a szokásos rántott hús van, pár rántott zöldséget nem nehéz még bepanírozni...

Írom ezt nem vegaként.

2015. aug. 18. 19:34
 5/11 anonim ***** válasza:
62%
nem tudom. én személy szerint szeretem őket, mert nem eszik el előlem a finom husokat
2015. aug. 18. 19:36
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
Általánosságban nincs bajom velük. De sokan téríteni akarnak. Na az nagyon zavar. Én se tömöm őket hússal.
2015. aug. 18. 19:42
 7/11 anonim ***** válasza:
47%
4-es, en sem vagyok vega de nem is szoktam problemazni veluk kapcsolatban, en csak a velemenyemet irom, nem tudom, mivel, mondom, nekem semmi bajom nincs veluk!
2015. aug. 18. 19:45
 8/11 anonim ***** válasza:
34%

Semmi bajom velük, csak ne akarjanak téríteni.

Ha vendégségbe jönnek, se probléma, mert leszarom a hülyeségét, ha életképtelen, felőlem éhen halhat. Ha nem tetszik amit főzök, hozzon magával kaját.

2015. aug. 18. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:
53%

Sokan személyes sértésnek veszik Magyarországon a másik szokásait/vallását/gondolkodását, stb., mert mások mint ők. Tipikus intoleráns, agresszív hozzáállás - ha nem olyan mint ő, akkor biztos hülye/rossz/sznob/idióta/beképzelt...

Amúgy téríteni tapasztaltaim szerint pont az ilyen intoleráns emberek szoktak, ha vegát látnak. Nézzetek szét itt a kérdéseknél. Ha valaki feltesz egy sima receptekre vagy bármire vonatkozó kérdést, mindig van 1-2 komment, hogy hülye vagy, meghalsz, minek csinálod, divat, idióta, stb.

2015. aug. 18. 20:03
 10/11 anonim ***** válasza:
23%
Mert ezen "különlegességük" miatt nem illeszkednek be a normál népességbe és mindig felhívják a maguk "különleges" mivoltára a figyelmet.
2015. aug. 18. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!