Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Két hetes tarhonyáshús (csirke...

Két hetes tarhonyáshús (csirkehúsos) (és húsos káposzta) fogyaszthatók-e még? A hűtőm felső polcán általában fagyott állapotban voltak (de nem mindig). (Most is fagyottak)?

Figyelt kérdés
Sajnálnám kidobni, ha még ehető (embernek)
2016. febr. 13. 10:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
nyilvánvalóan nem!!!!!
2016. febr. 13. 10:58
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Bolond vagy?

Két hét alapból pokoli sok.

3-4 nap lenne még okés.

De hogy még rendszeresen meg is fagyott, ki is olvadt csak sokkal tovább rövidítette az eltarthatóságot.

Az már lassan nem hogy szemét, hanem veszélyes hulladék.

2016. febr. 13. 10:59
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Most van először hűtőszekrényed?
2016. febr. 13. 11:00
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Edd meg, aztán majd rájössz, hogy nem kellett volna. Teljesen mindegy, hogy milyen ételről van szó, én egy hét után már a kutyámnak se adnám. Amúgy, hány éves vagy, ha pl. azzal se vagy tisztába, hogy az étel, ami megfagy, majd kiolvad, majd újra megfagy, már nem ehető?

Amúgy, a "most is fagyottak"-hoz miért tettél kérdőjelet? Mi tudjuk, hogy fagyott-e?

2016. febr. 13. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen NEM ! Hacsak nem akarsz a sürgősségin kikötni.
2016. febr. 13. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Állítsd be normálisan hűtőd! Vegyél bele egy hűtőhőmérőt és ne legyen a zöld sávjánál több vagy kevesebb a hőmérséklet. 0 és 10 fok között. Jelen pillanatban, ha fagyos a sima hűtőrész akkor rosszul működik, több áramot is fogyaszt.

2. NEM, nem ehető! Már rég megromlott, kb az első megfagyott-kiolvadt periódusnál. Illetve a többi ételed sem épp a legjobb. Örülj, hogy eddig nem lettél beteg!

2016. febr. 13. 12:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
És igen, még kutyusnak se add oda, az állatoknak sem tesz jót a romlott étel.
2016. febr. 13. 12:12
 8/11 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi mindenkinek. Egyedül élek (újabban)(ffi 50+) - és hétvégén szoktam főzni egy hétre (10 napra - ha nem fogy el a héten). Szerintem többször is ettem már olyan kaját, amit 10 emberből kb. 10 kidobott volna (okkal). Nem szükségből szoktam megenni, csak nem voltam benne biztos, hogy rossz már. A hűtőm meg biztosan nem működik jól, hiányzik belőle a fagyasztó alatti lemez, ami elválasztaná az alsó tértől. Veszek egy újat! Köszi mindenkinek. Más szisztémában fogok kajálni.
2016. febr. 13. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Helyes ! :) És látogass el máskor is ide az oldalra, sok segítőkész válaszoló van, velem együtt.

Nyugodtan írhatsz privátban is, szívesen válaszolunk.

Addig is sok sikert.

2016. febr. 14. 12:39
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenféleképpen cseréld le! Ez életveszélyes. Ha nem akarsz drága újat, akkor érdemes körbenézni olyan boltokban amik szállítási, vagy bármi más sérülés miatt olcsóbbat árulnak. Van amikor csak az oldala karcos, a belseje sértetlen.
2016. febr. 14. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!