Két hetes tarhonyáshús (csirkehúsos) (és húsos káposzta) fogyaszthatók-e még? A hűtőm felső polcán általában fagyott állapotban voltak (de nem mindig). (Most is fagyottak)?
Bolond vagy?
Két hét alapból pokoli sok.
3-4 nap lenne még okés.
De hogy még rendszeresen meg is fagyott, ki is olvadt csak sokkal tovább rövidítette az eltarthatóságot.
Az már lassan nem hogy szemét, hanem veszélyes hulladék.
Edd meg, aztán majd rájössz, hogy nem kellett volna. Teljesen mindegy, hogy milyen ételről van szó, én egy hét után már a kutyámnak se adnám. Amúgy, hány éves vagy, ha pl. azzal se vagy tisztába, hogy az étel, ami megfagy, majd kiolvad, majd újra megfagy, már nem ehető?
Amúgy, a "most is fagyottak"-hoz miért tettél kérdőjelet? Mi tudjuk, hogy fagyott-e?
1. Állítsd be normálisan hűtőd! Vegyél bele egy hűtőhőmérőt és ne legyen a zöld sávjánál több vagy kevesebb a hőmérséklet. 0 és 10 fok között. Jelen pillanatban, ha fagyos a sima hűtőrész akkor rosszul működik, több áramot is fogyaszt.
2. NEM, nem ehető! Már rég megromlott, kb az első megfagyott-kiolvadt periódusnál. Illetve a többi ételed sem épp a legjobb. Örülj, hogy eddig nem lettél beteg!
Helyes ! :) És látogass el máskor is ide az oldalra, sok segítőkész válaszoló van, velem együtt.
Nyugodtan írhatsz privátban is, szívesen válaszolunk.
Addig is sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!