Lehetseges az hogy egyek egy jo toltott kaposztat itt, anelkul hogy haza kelljen mennem?
nem tudom mennyi fizetést kéne adjanak, hogy ezt csináljam(
még hogy engem valaki bezárjon? pfuuu( kinait ugyan megeszem időnként, de hogy rendszeresen? :-(
bocsi, hogy nem jutottál velem sokra(
"egyebkent meg bekulcsolnak minket ide es nem mehetunk ki."
nekem ez bezárást jelent(
Sajnos igen ezt jelenti,bezárnak mint egy börtönbe.Szabadnapon azt lehet csinálni amit akarsz este 23 oraig,de akkor meg nem akar az ember kimenni,mert örül a sok munka után hogy feküdhet.Sajnos ez van,otthon nem lehet megélni...
u.i.:Ne egyetek kinait! (jo tanacskent)
Németországban is lehet jobb munkahelyet találni. A kínaiak a legnagyobb gané kizsákmányolók mindenhol...
Ha meg főzni akarsz magadnak a szabadnapodon is meg tudod oldani azért.Káposzta van savanyított is, darálthús van, rizs van,hagyma van, tojás van,tehát csak rajtad múlik. A tejföl sem ismeretlen odakint.Lehetetlen nincs, csak tehetetlen- tartja a magyar közmondás :)
Szóval uccu neki főzz magadnak, és ha nem megy keress más- kevésbé kizsákmányoló-munkáltatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!