Kezdőoldal » Állatok » Macskák » 9 hónapos cicám (nőstény) nem...

9 hónapos cicám (nőstény) nem jött haza 10 napja. Lehetséges hogy elvitte valaki? Vagy mi történhetet vele?

Figyelt kérdés
Már plakátoltunk is facebookon is kiraktuk hogy eltűnt környéket is végigjártuk de semmi...utakon sincs.

2015. márc. 14. 17:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Lehetséges az is, hogy elvitte valaki. Vagy megfogta egy kutya, vagy elütötte egy autó.
2015. márc. 14. 17:34
 2/12 A kérdező kommentje:
És mondjuk ha elvitte valaki akkor mit lehetne tenni?
2015. márc. 14. 18:04
 3/12 anonim ***** válasza:

Chip volt benne?

Ivaros? Mert akkor párzik.

2015. márc. 14. 18:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem. Igen az. De már 2 hete? Nagyon aggódom érte!:(
2015. márc. 14. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem, azért (második vagyok), de lehet, hogy a kandúrokkal veszekedett, vagy ha szép, fajtiszta volt, ellopták.
2015. márc. 14. 19:47
 6/12 anonim ***** válasza:
Túl sok mindent nem tudsz tenni azon kívül, hogy hirdeted és kiplakátolod mindenfelé. Ajánlhatsz esetleg pénzt a megtalálónak.
2015. márc. 14. 20:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyszerű szürke fehér házicica volt....mondjuk tényleg szép volt.
2015. márc. 15. 07:42
 8/12 anonim ***** válasza:

Ne parázz! Nekem egyszer 1 HÓNAP után jött haza!

Egyébként meg feltétlen ivartalanítsd,miután hazajött ! :)

2015. márc. 15. 20:51
 9/12 A kérdező kommentje:
Rendbe.Köszönöm a válaszokat! Mindenképp fogom!!
2015. márc. 16. 17:45
 10/12 anonim ***** válasza:
Na, ez jó kérdés. Komolyan azt kérdezed, látatlanban, neten meg tudjuk-e mondani hogy mi történt vele? :-) Nem. Nem tudjuk. Az viszont biztos, hogy ha életben van, akkor a tavaszi párzás miatt elkóborolhatott és tényleg lehet, hogy 1 hónap múlva jön csak haza. Vagy ma este. De a (nem tudom, mi a nevük) céget is meg lehet kérdezni, akik az utakat karban tartják (még az is lehet, hogy az önkormányzat az illetékes a közvetlen közeletekben, mondom, nem tudom pontosan), hogy találtak-e ilyen és ilyen kinézetű, korú elütött cicát a körzetükben. Mert akik eltakarítják őket, azok lehet, tudnak segíteni. Egyébiránt tiszta szívből remélem hogy elő fog kerülni.
2015. márc. 22. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!