Ivaros nőstény macskám 3. napja nem jött haza. Idegen emberektől fél, nem barátkozik. Mielőtt eltűnt a szomszéd kandúr ostromolta. Nőstény macskánál normális, hogy napokra eltűnik?
Gyakran megesik hogy elmennek a nőstények is kandúrozni hiszen ők is a legjobb kandúrt akarják megtalálni.ilyenkor kifordulnak önmagukból.Remélhetőleg ez a helyzet és visszamegy hamarosan hozzád.
Kicsit olyan az érzésem a kismacskákkal kapcsolatos válaszoknál itt a gyakori kérdéseken mintha a tenyésztő kartell itt tevékenykedne.
Az ivartalanítás nem csak azért fontos, hogy ne legyenek kiscicák! Ajánlom kicsit olvass utána, mert látom rádfér! FIV-ről, Felv-ről hallottál már?
Egyébként számtalan dolog történhetett a cicáddal (kutya elkapta, autó elütötte ..stb.), azért remélem előkerül!
Kedves 18:51-es! Köszönöm a kioktatást! :)
Mint írtam minden eddigi macskám ivartalanítva volt. Ez a tény nem gátolta meg őket, hogy csavarogjanak, verekedjenek. Így idegen macskáktól ők is bármit összeszedhettek volna. Ha ezt is ivartalaníttatom, nyilván hiába várnám, hogy kiscicát szüljön. El a környéken nem ütötték. Itt két percnyi sétára park, horgásztó, rét található. Esetleg oda ment, bár nem találtam. Szóba jöhet még kutya, bezárás, vagy valami "kedves" ember. Én is reménykedem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!