Vettem egy üveges vöröskáposztát, de rohadt savanyú! Valahogy ki tudom belőle venni az ecetet?
Figyelt kérdés
Szerintem nem savanyúkáposzta, csak sok ecet van benne.2015. júl. 6. 00:31
1/2 anonim válasza:
Tegyél bele egy kis cukrot akkor egy picit ehetőbb lesz !
2/2 anonim válasza:
Ha elöntöd a levét és lecsurgatod a maradékot, akkor enyhén sós vízben (talán kevés cukorral) kiáztathatod. Az arányokat illetően így látatlanban csak annyit lehet ajánlani, hogy ha az elöntött és kicsurgatott lével azonos térfogatot használsz, akkor várhatóan kb. fele olyan savanyú lesz (bár nem biztos, hogy lineáris az ízérzés-csökenés és az ecettartalom közti összefüggés). A sós vízben persze talán fél órát biztosan kell áztatni, hogy a káposztában is csökkenjen az ecettartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!