Magyarországon milyen húsból készül általában a gyros?
Figyelt kérdés
Illetve van benne allergén? Gyroshúst már ettem (Gyrostál), ezt a pitást még nem.2015. nov. 23. 23:04
2/11 anonim válasza:
A pitásban is ugyanaz van, mint a tálban. Zöldségek és hús. Magyarországon általában csirkéből készültet árulnak, az a leggyakoribb.
Olyanról még nem hallottam, hogy valaki allergiás legyen a gyrosra. Ha laktózérzékeny vagy akkor az öntet lehet nem tesz jót neked.
3/11 zgyzgy válasza:
Csirkéből készítik általában, de némelyik gyroszos kacsahájat tesz a csirkerétegek közé, mert attól jobb íze lesz az amúgy ócska csirkehúsnak.
4/11 anonim válasza:
Általában ki van írva, és van ahol, mindkettőből lehet választani.
5/11 anonim válasza:
Igazi gyros bárányból készül, magyarországon nem láttam ilyet. Csirke? Az aztán nevetséges. Ereteti gyros húst körbe sütik, ott szokott forogni az eladó mellett. Csirke nehezen férne rá a grillre.
6/11 zgyzgy válasza:
Hát pedig sajnos csirkéből készítik főleg, sőt pulykából is.
Azt szokták mondani, hogy a birkahúsos már elfogyott.
Na de hát mit vársz a pesti street food-tól?
7/11 anonim válasza:
Kutya vagy pók, de gyakori a vadkan is
8/11 anonim válasza:
#7 A kutyákat a ferdeszeműeknél keresd.
9/11 anonim válasza:
Talán a ferdeszeműek nem esznek kutyát Mr. lepontozlak mert jani vagyok?
10/11 A kérdező kommentje:
pizzakinget szoktál felkapni, ott is gondolom csirke van.
2015. nov. 24. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!