A gyros büfében hogyan készül a gyros hús? Pontosan melyik részét a húsnak húzzák rá a rúdra sertés illetve csirke gyros készítésénél? Közötte fűszerezik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 10:31
1/4 anonim válasza:
Nem ők húzogatják, fűszerezik, hanem készen mélyfagyasztva veszik gyárból a 10-15kg-s rudakat, nyitás előtt meg kiolvasztják őket.
3/4 Mózes Adrián válasza:
Gyrosos büfékben 90% ban fagyasztva érkezik,tömb ben ami lehet 8,10,15,20,30,50,akár 100 gk os is. Legnépszerűbb a csirke combos mert az is a legolcsóbb és a leg szaftosabb (szerintem). (létezik belőle még sokféle pl pulyka húsos, csirke mellből készült,borjú,birka stb.
Természetesen nem csak közé szórják a fűszert hanem pácban érlelik a húsokat (barna ill magyaros pác)is létezik.
Pácolás után felfűzik keményítővel ami majd összetartja.
10% aki házilag készíti nagyon ritka manapság ők azért tudnak már valamit azt hozzá teszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!