1/4 anonim válasza:
ln általában étel, persze ha fogyni akarok akkor csak fotoszintetizálok
2/4 anonim válasza:
én nagyon jó helyzetben vagyok, mert általában azt eszek, amit főzök, vagy veszek. Tegnap pl. hamis gulyáslevest főztem, ma meg kelt tésztából csináltam snack-et ilyen könnyű vacsorára. Reggelire meg tejfölös kenyér volt tepertővel, paprikával.
3/4 anonim válasza:
Tojást, zöldséget, némi zsírt, olajos magvat, néha kis sajtot s egyebeket is kis mennyiségben. Az mindegy, ebéd vagy vacsora vagy a kettő között valami, más étkezésem pedig nincs.
Ezek voltak az alapanyagok. Az ételek? Tojás- és zöldségételek, sütik, különféle édességek (puding, jégkrém, ez gyakori)... Ezek napi szinten vannak. A párom szénhidrátbombákat is eszik, rizs, zab, többször édesen, mint nem. A gyümölcsöket is szeretjük, nálam kisebb a mennyiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!