A túl érett banán okozhat valami problémát?
Köszi a kommenteket!
1-es válaszoló! Köszi! Arra gondoltam, hogy erjedni fog a gyomromban. Esetleg gázokat fog okozni. :)
2-es Válaszoló!
Ennek is volt egy kis erjedt íze, de nem volt büdös. Azt már én sem enném meg. :)
3-as Válaszoló!
Én is a szottyos már "széteső" félben lévő gyümölcsöst szeretem. :)
Semmi baj nem lesz, én is nagyon szeretem a túlérett banánt, igaz én tejes turmixot csinálok belőle.Igazi banán illata és íze van, nem úgy, mint a félérett, félzöld társainak.
Én vagyok a maradék banán pusztító:D
"Amit már bottal se piszkál senki"....
Valamikor a szép "pettyesre érett" banánt én is megvettem, az a legfinomabb. Manapság nem látni ilyet, mert megveszik féléretten is, és nem marad meg a polcokon. Nincs is íze.
Nagyon jókat derültem a válaszokon! Köszönöm szépen!
Nagyon jó fejek vagytok! Megy a "zöld kéz" mindenkinek!
Csak iszonyúan nagy szükségben veszem meg a teljesen sárga, nem pöttyös banánt... A pöttyös az ideális normál banán, a barna/fekete pedig a könnyen szétnyomható, bizonyos ételekbe legjobb, ahogy már írtam.
Amikor gyerekkoromban csak zöld banán volt, nem szerettem a banánt. Most már nagyon szeretem, mindig van itthon. Frissen csak néha, mert sosem vettünk még 3 kilónál többet, az pedig 2 napig tart. De a fagyasztóban mindig van s rájárok, úgy nekem jobban is ízlik, kevesebb is elég... Arra a szottyos nem jó, de érett és finom kell, némelyik banán ízetlenebb sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!