Lehet még ilyen édességet kapni valahol?
Figyelt kérdés
Pár hónapja feltűnt, hogy sehol sem lehet kapni azt a banán alakú csokival bevont édességet, aminek a belseje zselés. Akárhol keresem, csak a belül sárga-habos verzióját találom.
Tud valaki segíteni, hogy hol lehet kapni?
2016. dec. 20. 08:28
2/9 anonim válasza:
Én is láttam, Aldiban, vagy Lidliben.
3/9 anonim válasza:
Nálunk évek óta van a polcokon folyamatosan, sárga a csomagolás és egy majom eszi a banánt a papíron. Reálban árulták, de Engerré alakultak.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! :)
Aldiban, Lidlben, Sparban, Pennyben is kerestük, de egyikben sem találtunk, csak a habos fajtát. Az Aldit megnézem még egyszer, hátha csak figyelmetlen voltam.
2016. dec. 20. 09:49
5/9 anonim válasza:
Én ma nem láttam az Aldiban. Müllerben viszont kb. 2 hete vettem.
6/9 anonim válasza:
Én is pont tegnap láttam a Müllerben.
7/9 anonim válasza:
A Lidlben meg a Sparban csak habos szokott lenni.
8/9 anonim válasza:
Reál - Engerben 25-30 grammosat (csörgő, zörgő átlátszó csomagolásban) is kapni, banán ízű, belül zselével töltött csoki. Az ára is kb. annyi mint ahány grammos. Árulnak vagy 2-3 féle, fajta márkát.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek! Az Engerben találtam. :) Sőt, még meggyes is van! ;)
2016. dec. 20. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!