Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hónaposnak fél banán egy...

6 hónaposnak fél banán egy almával nem okoz problémát ugye? (mármint már adható neki)

Figyelt kérdés
2012. dec. 5. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Én adtam simán, egészet is megevett. Semmi baja nem volt. Persze minden baba más. Figyeld, hogy reagál rá.
2012. dec. 5. 14:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Annyiból vigyáznék, hogy a banán és az alma is fog.

Tehát ha még külön külön nem evett mindkettőből ekkora mennyiséget, akkor nem "bombáznám" meg vele elsőre, még akkor sem, ha ízlik. Pár nap banánozással meg almázással megnézném, milyen a széklet.

Aztán ha nincs gond, akkor mehet persze minden gond nélkül.

2012. dec. 5. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:
Én még nem adnék fél banánt. 7-8 hónaposan kezdtem, mert ezek behozott banánok, zölden szedik le. Most is csak egy harmad-negyed banánt adok egyszerre.
2012. dec. 5. 14:05
 4/6 A kérdező kommentje:
tömi be, de mondták h ne adjak neki babábt még mert kicsi még, viszont van bébi ételben is banános 6 hó tól. akkor most mi az igaz?!
2012. dec. 5. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Én is adtam banánt, imádja, semmi baja tőle.
2012. dec. 5. 14:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, hogy ehet banánt, de arra tényleg figyelj, hogy székletfogó és az alma is, én egyszerre csak az egyiket adnám neki.
2012. dec. 5. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!