Miert van az, hogy a feldolgozott banan finomabb, mint a sima?
Ízlés kérdése, el nem tudom képzelni, hogy bármi finomabb legyen, mint a sima banán. Azok viszont alaposan különböznek egymástól, én az igazán finom s érettre gondoltam. Van, ami érett, de ízetlen, kivéve, hogy édes.
Gondolom, más banánfaj(ta) lehet, ha nagy különbséget érzel. Esetleg pszichés dolog. Nekem az apróra vágott dolgok ízlenek sokkal jobban, mint nagyobb darabban :D
Hát valami csak van még benne a banánon kívül, ha 25%-os :) Így nyilván nem ugyanolyan az íze, mint a banáné.
A bébiételben is valahogy fel van dolgozva. Lekvárt még nem ettem.
Egyébkét a sült, főtt banán íze is teljesen más, nem olyan, mint a nyersé. Meg eleve van főzésre való banán, ami nem ugyanaz, amit csak úgy megeszünk gyümölcsként. Az is más ízű.
"de megis egesz mas, mint a nyers, sult, fott, akarmilyen banan. "
Itt elakadtál, nagyon butus vagy. Igen, tul.képpen a sült és főtt banán egészen más, mint a nem hőkezelt banán :D
Igazad van! :D
-.-
Az otthon keszult sult vagy fott banan is mas, persze, mint a nyers, de a bebikajaban levo nem olyan, mint amit otthon sutogetek, probaltam mar. Sot bananlehvart is csinaltam otthon, de az se olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!