Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A nádcukor mennyivel jobb a...

A nádcukor mennyivel jobb a sima cukornál?

Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 18:31
 1/3 anonim válasza:
33%
Jobb mert nincs feheritve ,egeszsegesevbb
2016. máj. 5. 18:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Mert kukoricacsutkából csinálják.
2016. máj. 5. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Cukor: "Finomított szacharóz (C12H22O11)*, amelyet a cukornád illetve a cukorrépa nedvéből a növény 90%-át alapvetően alkotó rostanyagok és fehérjék teljes kivonása után bonyolult vegyi eljárással állítanak elő."

Ez alapján döntsd el magad.


* A számok alsó indexben vannak.

2016. máj. 5. 21:09
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!