A nádcukor mennyivel jobb a sima cukornál?
Figyelt kérdés
2016. máj. 5. 18:31
1/3 anonim válasza:
Jobb mert nincs feheritve ,egeszsegesevbb
2/3 anonim válasza:
Mert kukoricacsutkából csinálják.
3/3 anonim válasza:
Cukor: "Finomított szacharóz (C12H22O11)*, amelyet a cukornád illetve a cukorrépa nedvéből a növény 90%-át alapvetően alkotó rostanyagok és fehérjék teljes kivonása után bonyolult vegyi eljárással állítanak elő."
Ez alapján döntsd el magad.
* A számok alsó indexben vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!