Mennyivel jobb a nádcukor, mint a répacukor?
Figyelt kérdés
Egyáltalán jobb?2015. nov. 6. 20:05
1/3 anonim válasza:
Divatosabb, főleg, hogy nem is nádból készül, hanem kukoricacsutkából.
2/3 anonim válasza:
Cukor, cukor. Bármilyen cukrot eszel, ha nem mértéktelenül, akkor se nem egészségtelen, se nem hízlal jobban egyik, mint a másik. A "nádcukor" íze más, ami egyes ételeknél, süteményeknél esetleg számíthat. Én szeretem azt a pluszt, amit hozzátesz, de ha csak kristálycukrom van itthon, akkor is ugyanúgy megcsinálom, és finom is.
3/3 anonim válasza:
Finomabb s állítólag van benne némi értelmes cucc is, akárcsak a mézben. De ugyanúgy tömény cukor.
Mert pl. a xilit legalább jó a fogaknak, az inzulint is kevésbé dobja meg s a felszívódó szénhidráttartalma is alacsonyabb.
De az sem arra van, hogy dekaszámra egye az ember mindennap, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!