Van valami különbség a répacukor- és a nádcukormelaszból készült rumok között?
Figyelt kérdés
2015. okt. 2. 15:56
1/4 Phoney válasza:
Attól függ, mire gondolsz „répamelaszból készült rum” alatt... kommersz rumra vagy házilag répamelaszból főzöttre?
3/4 A kérdező kommentje:
A kommersz rum tudomásom szerint semleges ízű tiszta szesz meg aromák keveréke, azokra gondolok, amiket répamelasz erjesztésével és lepárlásával csinálnak.
2015. okt. 2. 19:20
4/4 Phoney válasza:
Az nemcsak hogy nem rum, hanem nem is csinálnak ilyet, mert igen ocsmány íze volna. A répamelaszból kizárólag finomszeszt gyártanak, de az is csak kommersz italokhoz felel meg, mert még finomszeszként sincs jó illata, és valamiért irtózatos másnapot csinál. (Ezért ma már a kommersz is inkább kukoricaszeszből készül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!