Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Szoktatok spórolni az ételen?

Szoktatok spórolni az ételen?

Figyelt kérdés
Ha igen,hogyan ? Mi az amit szívesen megvennétek,de túl drágának találjátok,és inkább nem veszitek meg ?Normális egyáltalán mikor az ember kénytelen spórolni az élelmiszereken ?
2017. jún. 16. 23:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%

Szoktam spórolni rajta, igen. Hetente több alkalommal inkább otthon főzök, mint hogy rendeljünk vagy beüljünk valahová. De vannak olyan ételek, amit otthon készítve sehogy sem éri meg, azokat inkább rendelni szoktam.

Amit túl drágának találok, és még sosem vitt rá a lélek, hogy megvegyem, az a halászlé. Kíváncsi vagyok, hogy milyen, hátha kiderül van olyan halleves, ami ehető. De 1000+ forint egy tányérért nem éri meg, ha az első kanál után kiöntöm, mert simán elképzelhető, hogy bűn rossz, hisz halból van.

2017. jún. 17. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
Imádom a Tiszai halászlét, mondjuk a Bajait még nem ettem. De a Tiszai-félét símán meg is tudom főzni. Azt hiszem, akinél már az van a tudatában, hogy a hal nem finom, akkor bizony kár erőlködni, és kár azért a finom tányér halászléért, amit így is, úgy is otthagyna. De ízlések és pofonok...
2017. jún. 17. 10:53
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Soha nem spórolós az ételek minőségén mert a családom egészsége nagyon fontos nekem. Mindenből a biót, fairtrade-et választjuk.

Amire nem szívesen veszek meg azok a chipsek, édességek, készételek, cukros üdítők - ilyenek nincsenek nálunk vagy csak iszonyat ritkán.

2017. jún. 17. 11:26
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Én nem spórolok az ételen, szeretek finomakat enni és változatosan, általában azt amit éppen megkívánok, így ezen nem tudok spórolni. De nem nézem le azt se akinek a kocsi kell és parízeres zsemlét eszik, mindenkinek joga van eldönteni mire költi a saját pénzét, arra ami neki fontosabb és több boldogságot ad.

Én pl. sokszor autó/taxi/tömegközlekedés helyett sétálok, kb 50%-ban saját magamnak főzök és 50%-ban eszem étteremben, ruhákból nem veszek drágát de nem is kínait (tehát olcsóbb fajta de azért jó minőségű ruhaboltok... new yorker, c&a, h&m, stb...), tisztálkodási szereket kínaikban veszem mert ugyanaz mint a rossmann dm csak fele annyiba kerül.

2017. jún. 18. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!