Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Másnak is okoz puffadást az...

Másnak is okoz puffadást az eritrit?

Figyelt kérdés
Többször tapasztaltam, és most már határozottan az eritrittel kötöm össze a panaszaimat. Puffadás, teltségérzet, diszkomfortérzet. Körülbelül két evőkanállal tettem a teámba, nem hiszem, hogy az túl nagy mennyiség lenne. Más is tapasztalt hasonlót?

2017. jan. 12. 12:07
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

2 evőkanál teába??

Ez nekem nagyon soknak tűnik hacsak nem minimum egy kancsó teáról beszélünk.

Nekem nincs ilyen panaszom.

2017. jan. 12. 12:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Fél liter tea volt, de mivel az édesítőereje 40%-a a cukorénak, így szerintem egyáltalán nem sok. Nem volt túl édes így sem.
2017. jan. 12. 16:38
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én 1,5 liter teába nem teszek ennyit, ha édesen akarom o.O

Amúgy nem puffadok tőle

2017. jan. 12. 20:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én sem! 1,5 literhez teszek 1,5 teàskanàllal!!
2017. jan. 15. 01:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Édesítés nélkül iszom a teát általában, de ha édesen akarom, akkor az legyen nagyon édes. :D
2017. jan. 16. 10:52
 6/7 anonim ***** válasza:
70-80% az édesítőereje a cukorhoz képest, nem 40%
2017. jan. 16. 15:22
 7/7 Fingkirály ***** válasza:
Két evőkanáltól ne is csodálkozz :))) normális mennyiségben alkalmazva el sem jut a vastagbélig, még előtte felszívódik, de KÉT EVŐKANÁL...azon csodálkozok, hogy miután később pottyantottál, a vécé nem kiáltott diabetikus vécépapírért :))))
2017. febr. 26. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!