Ez eritrit 160 C-ig őrzi meg édes ízét (ez áll a zacskón). Ez azt jelenti, hogyha magasabb hőmérsékleten sütök vele, akkor egyáltalán nem lesz édes a sütemény, vagy csak kevésbé?
Figyelt kérdés
2016. dec. 6. 23:29
1/3 anonim válasza:
Olyan infót találtam, hogy csak veszít édesítő erejéből.
2/3 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint majdnem teljesen bukod az édes ízt egy 60 perces 210celsiusos sütésnél, én sajttortát szoktam vele 140-en, de multkor a szafi fit gyümölcskenyér lisztkeveréken lévő receptet csináltam meg, ehető lett de messze jóval kevésbé volt édes, mint a nyers tészta
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. dec. 12. 23:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!