Nektek nem marja a torkotokat az eritrit? Van valami praktika ellene?
Semmi bajom vele. Ha zavarna, egyszerűen nem ennék ilyesmit, nem kötelező. Legalább leszoknék a napi szintű édességevésről, bár nem tuti, amikor nem volt itthon eritrit, megoldottam banánnal vagy valahogy. Ami ketogén diétában azért nem semmi :)
Kicsike xillittől is hasmenésed van? Azt tudom, hogy soktól gyakran előfordul, de simán el tudom képzelni, hogy van, aki érzékeny (nekem teljesen jó a xillit. a stevia az, aminek a mellékízével a világból ki lehetne kergetni. majdnem annyira utálom, mint az aszpartámot, bár azt főleg nem enném szabad akaratomból).
Olyan van, hogy néha túl töménynek érzem az eritritet egyes ételekre szórva. No meg hűvös íze van, egyes cukoralkoholok ilyenek, de az nem baj. Ilyet még nem hallottam, hogy marja a torkot. Valamibe keverve is?
ja, amúgy tudom, hogy nem kötelező, de kilója kb. 2000 ft, nem szívesen önteném a kukába :/
de nem is ez a durva, hanem hogy ennyi pénzért 10 kiló fehércukrot vehet az ember... :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!