Mi a különbség a zabpehely és a rozspehely között?
Nem igaz, hogy nem voltatok képesek a google-t használni...
Ismétlem, ugyanúgy néz ki, és az íze is ugyanolyan.
Ettetek már rozspelyhet egyáltalán?
Azt mondják marha sok kínai van.
Szerintem nagyon kevés van belőlük, csak minden kínai ugyanolyan és többször állnak sorba számláláskor.
Mi az hogy ugyanolyan íze van?
Szerintem te szárazon bekaptál egy-egy szemet és úgy tényleg ugyanolyan szar.
Egyed forrázva kis cukorral és kis fahéjjal.
Na úgy már van különbség.
Nem igaz, hogy nem voltál képes értelmezni a saját kérdésedet!
Nem kell ismételgetned, hogy miben hasonlóak, vagy azonosak.
A kinézetük és az ízük szerinted ugyanolyan, tehát értelem szerűen nem ez a különbség.
Hanem... Láss csodát, rögtön az első 2 válaszban ott van!
De mondok még egyet, a tápanyag tartalmuk.
"Ettetek már rozspelyhet egyáltalán?"
Képzeld, igen. Árpapelyhet, búzapelyhet és lenmagpelyhet is.
Ezeket általában azért gyártják, hogy megegyék az emberek. És ki hitte volna, mindegyik pont abból készül, amit a neve is mutat: a búzapehely búzából, a zabpehely zabból, a lenmagpehely lenmagból stb.
Furcsa ez a világ, mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!