Mi a különbség az olcsó 200ft-os zabpehely, és a drágább között az árán kívül?
Figyelt kérdés
Érdemes megkóstolni a drágábbat? Idáig mindig az olcsót vettem. Bár elképzelésem sincs, hogy egy natúr termékben milyen ízbeli különbség lehet...Ezen kívül az apró- és nagyszemű között mi a különbség? Melyiket mire szokták inkább használni?2015. máj. 31. 10:32
1/4 anonim válasza:
Szerintem csak a márka. Ha megnézed, a drágább márkának az egyéb termékei is drágábbak az átlagnál.
2/4 anonim válasza:
Pl a sparos és a cerbonas között ízre semmi különbség nincs. Teljesen rendben van az olcsóbb is. Én azt fogyasztom. Viszont az auchanban vettem ilyen kimérőset.. annak volt egy fura mellékíze. Azt nem ajánlom. Gondolom a méret meg csak annyiban számít, hogy az apróbb hamarabb megpuhul, meg állagra krémesebb a zakása.. :)
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Akkor maradok a spárosnál. Nem mintha le akartam volna cserélni drágább félére:), hanem nem veszek másikfajta olcsót.
2015. jún. 1. 16:54
4/4 anonim válasza:
az apróból kását lehet főzni, a nagyszeműből inkább granolát, a drágább lehet, hogy garantáltan gluténmentes, mert a zab amúgy az, de szennyeződhet, és van, akinek annyi kicsi is ártana, nekik van a gluténmentes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!