Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Marhalábszárat 1590 -ért...

Marhalábszárat 1590 -ért szoktam venni szupimarketban, most csak mcomb volt 2550 -ért (vettem). Mi lehet a lényeges plusz a combban - mert én nem érzékelem - az árkülönbség okát?

Figyelt kérdés
Ez egy "újszülött" 60 éves sütni-főzni kényszerült ffi kérdése.
2016. dec. 23. 12:09
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi a tatárost - ki fogom próbálni előbb v. utóbb. Nagyon régen (szoktam - néhányszor) enni tatárt, és emlékezetem szerint nagyon szerettem.

A gimn. érettségi évében volt néhány osztály - vendéglőzésünk, és a csajok szervezték. Rendszerint tatár volt a kaja az italozás mellé.

2016. dec. 23. 16:07
 12/14 A kérdező kommentje:
Bocs' az kimaradt, hogy mindez 41 éve volt - és szerintem azóta sem "tatároztam". Megint itt az ideje...
2016. dec. 23. 16:09
 13/14 anonim ***** válasza:
45%

Én már válaszoltam a korábban feltett kérdésedre, de vagy nem olvastad el, vagy nem tartod értékelhetőnek... Igazán sajnálom, pedig azt hittem érthető, és segítőkész voltam.

Boldog karácsonyt :))

2016. dec. 23. 19:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Kedves #13 -as! Valóban elmulasztottam olvasni a korábbi kérdésemre adott tartalmas válaszodat. Bocsánat!! Pedig hasznos lett volna időben elolvasnom - de szerencsére résen voltam, és nem főztem túl. Jóval hamarabb megfőtt, mint a lábszár. A lábszár szerintem is ízletesebb.

Most vettem először m combot, és nem volt száraz. Szerettem volna még tovább főzni, hogy többször locsolgathassam vörösborral, de 2 kör borozás után már nem mertem tovább főzni, mert késznek ítéltem. Azért jó lett így is.

Valahogy, valamiért sajna nem vettem észre a korábbi kérdésemre adott utolsó választ - ami nyilván a Te válaszod volt. Ezért bocs' elsősorban Tőled - de magamtól is, mert kimaradtam az információból a kellő időben.

Kívánok én is Neked kellemes ünnepeket, és B.Ú.É. -t.

2016. dec. 23. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!