Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Miért van nagy árkülönbség a...

Miért van nagy árkülönbség a friss csirkemáj és a mirelit között?

Figyelt kérdés
A többi húsnál nincs ekkora.
2013. júl. 10. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a belsõség nem többi hús, az egyik legromlandóbb húsféle.
2013. júl. 10. 18:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
De hát akkor olcsóbbnak kéne lennie a frissnek, mert így nem fog elfogyni nekik.
2013. júl. 10. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:

900 ft-ért én sem veszem meg a Spárban a friss májat, amit szívvel együtt adnak. egyszer vettem, csupa zúzalék volt, egy ép darab rántani való nem volt közte.

Lehet, hogy hazafiatlan vagyok, de inkább megveszem a félkilós fagyosat (import ), 200-250 ft-ért. ebben még nem csalódtam, kiengedve tökélesen tiszta ép májak vannak benne és szív nélkül.

Még jó, hogy lehet választani a pénztárcánknak megfelelőt, bár ki tudja meddig lehet...

2013. júl. 11. 09:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:

Persze de a marketing nem így mûködik.

A friss májnak a nagy részét kidobják, hiszen csak 1 napig tárolható, azért drága, hogy a kevés eladott darab behozza az árát.

Fagyasztottnál meg nincs ilyen gondják, lefagyasztjk és évekig eláll, elõbb utóbb el fogják adni.

2013. júl. 12. 07:38
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!