Miért van nagy árkülönbség a friss csirkemáj és a mirelit között?
Figyelt kérdés
A többi húsnál nincs ekkora.2013. júl. 10. 17:57
1/4 anonim válasza:
Mert a belsõség nem többi hús, az egyik legromlandóbb húsféle.
2/4 A kérdező kommentje:
De hát akkor olcsóbbnak kéne lennie a frissnek, mert így nem fog elfogyni nekik.
2013. júl. 10. 21:00
3/4 anonim válasza:
900 ft-ért én sem veszem meg a Spárban a friss májat, amit szívvel együtt adnak. egyszer vettem, csupa zúzalék volt, egy ép darab rántani való nem volt közte.
Lehet, hogy hazafiatlan vagyok, de inkább megveszem a félkilós fagyosat (import ), 200-250 ft-ért. ebben még nem csalódtam, kiengedve tökélesen tiszta ép májak vannak benne és szív nélkül.
Még jó, hogy lehet választani a pénztárcánknak megfelelőt, bár ki tudja meddig lehet...
4/4 anonim válasza:
Persze de a marketing nem így mûködik.
A friss májnak a nagy részét kidobják, hiszen csak 1 napig tárolható, azért drága, hogy a kevés eladott darab behozza az árát.
Fagyasztottnál meg nincs ilyen gondják, lefagyasztjk és évekig eláll, elõbb utóbb el fogják adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!