Érzitek feleim az éteren keresztül a szalonnazsíron piruló csirkemáj felséges illatát?
Van benne hagyma, füstölt szalonna, erre került a tisztított máj.
Némi bors, fokhagyma, majoránna, só társaságában megpirítottam. A végén a rend kedvéért (meg a színe miatt) kapott egy kanálnyi őrölt paprikát.
Puha kenyér, ecetes dinnye.
Várom haza a családot...
Mintha erősen kívánná a mátrai rizlinget. Hm.
Laskagombából csináltam paprikást... szóval most a máj nem csábít! :)
De egyébként jól hangzik :D
A múltkor itt egy fickót megszívattak rendesen.Valaki azt írta, hogy a netnek van egy legújabb un."szagközvetítő"funkciója is. Szegény élénken érdeklődött utána,aztán bevallották neki,hogy a bolondját járatták vele, ugyanis április elseje volt:)
Most akár jól is jönne egy ilyen funkció, de , azért nem minden esetben... :)
Még jó, hogy nem az este olvastam ezt a kérdést, biztosan nekiláttam volna egy "pótcselekvésnek". :)))
(Valami hasonlót készítettem vasárnap sertésmájból, fehérzsíron indítva borssal, szerecsendióval, zúzott fokhagymával.)
Kedves 6-os!
Májat a fogyó alatt is bármikor, bármilyen formában ehetsz, sem jelentős kalória tartalma nincs, ch-tartalma pedig nulla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!