Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Miért ilyen olcsó a csirkemáj?

Miért ilyen olcsó a csirkemáj?

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 00:36
 1/8 anonim ***** válasza:
77%
Örülj neki.
2013. márc. 22. 00:54
 2/8 anonim ***** válasza:
4%
Mert bele van darálva a tavalyi babfőzelék is.
2013. márc. 22. 02:53
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
ja, nem, bocs, az a májkrém. de az is olcsó.
2013. márc. 22. 02:54
 4/8 anonim ***** válasza:
93%
Mert azt külföldere nem lehet eladni, így sok marad itthon. De igaz ez szinte az összes belsőségre. A libamáj a fő kivétel. Na, az nem olcsó.
2013. márc. 22. 03:40
 5/8 anonim ***** válasza:
60%

4.:

Biztos nem fogod elhinni, de külföldön (svájcot és franciaországot leszámítva) csak csirkemáj van. Németországban karácsonykor külön rendelésre lehet kapni liba vagy kacsamájat, de egyébként nem vágnak - kacsát és libát sem nagyon kapni (Berlinben lehet meg Münchenben persze, de egy átlag mondjuk 150.000-es nagyvárosban hiába keresed év közben, nem találsz). Skandináviában sem eszik, a spanyoloknál sem, és tőlünk délebbre sem.

A szlávokkal nem tudom, mi a helyzet. Maradjunk annyiban, hogy a legtöbb európai országban a csirkemájnak nagyobb a piaca, mint a libamájnak.

U.i.: egyébként nem értem miért, mert pont olyan sz*r, mint amennyire olcsó is.

2013. márc. 22. 13:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem sz@r az,sőt,sok benne a vas!Te vagy válogatós!Na jó,a zuzát,meg ilyeneket én se eszem meg!
2013. márc. 23. 22:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Kóstold meg a libamájat kérlek, aztán közöld, hogy a csirkemáj íze nem sz*r...
2013. márc. 23. 23:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én nem adnám a csikemájat a libáért!A libamájat nem szeretem.

Én fagyasztott lengyel csirkemájat szoktam vásárólni,az egész ehető minőségű.Az ára valóban tűrhető,talán azért mert ennyiért biztos meg is veszik.Azért nem eszik minden nap májat az ember!

2013. márc. 23. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!