Miért ilyen olcsó a csirkemáj?
4.:
Biztos nem fogod elhinni, de külföldön (svájcot és franciaországot leszámítva) csak csirkemáj van. Németországban karácsonykor külön rendelésre lehet kapni liba vagy kacsamájat, de egyébként nem vágnak - kacsát és libát sem nagyon kapni (Berlinben lehet meg Münchenben persze, de egy átlag mondjuk 150.000-es nagyvárosban hiába keresed év közben, nem találsz). Skandináviában sem eszik, a spanyoloknál sem, és tőlünk délebbre sem.
A szlávokkal nem tudom, mi a helyzet. Maradjunk annyiban, hogy a legtöbb európai országban a csirkemájnak nagyobb a piaca, mint a libamájnak.
U.i.: egyébként nem értem miért, mert pont olyan sz*r, mint amennyire olcsó is.
Én nem adnám a csikemájat a libáért!A libamájat nem szeretem.
Én fagyasztott lengyel csirkemájat szoktam vásárólni,az egész ehető minőségű.Az ára valóban tűrhető,talán azért mert ennyiért biztos meg is veszik.Azért nem eszik minden nap májat az ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!