Melyik szalámi nem büdösödik?
Sonkák.
Akár gépsonka. Akár igazi szárított sonka.
Szerintem a téliszaláminak is van eléggé szaga. De a legrosszabb a kolbászfélék, az olasz, fokhagymás.
Az a szalámi nem büdösödik hosszabb hűtés nélküli tárolás során, ami nem gyorsérleléssel készült.
Ezek nedvességtartalma általában a szárazkolbászéhoz hasonló, és nem romlanak meg hűtés nélkül.
A vákuumcsomagolt, meg védőgázas termékek ún. gyorsérlelésű technológiával készülnek, és kibontva hűtés nélkül nem bírják sokáig...
Elfelejtettem az előbb hozzátenni, hogy a csomagoláson a "gyorsérlelésű" szót keresd, és ha megtalálod, azt a szalámit ne vedd meg.
Szerintem a kérdező teljesen másra gondolt... valószínűnek tartom, de tévedés jogát fenntartom,hogy valamilyen buszos közösségi kiránduláson veszt részt, és ott nem szeretne fokhagymás, jellegzetes illatú szendvicset kicsomagolni, hogy áradjon a szag a buszban (autóban, nem tudom ). Régebben a magyarok híresek voltak a buszos kirándulásokon nemsokára az indulás után megkezdeni a fasírtos, jó fokhagymás házikolbászos hazait megkezdeni, és , akik nem ilyesmiket ettek, bizony rosszul voltak az "illattól ".
Alapból büdös szalámi nincs, csak akkor, ha megromlott.
Aki pedig a szagokra finnyás, egyen sóskiflit, az biztos nem büdös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!