Honnan lehet jó pizzát rendelni? Úgy értem ami tényleg jó és nem a sarki cba-ból szerzik a hozzávalókat.
Hát nézd, nézőpont kérdése, hogy kinek mi a jó. Én például a Pizza king pizzáit imádom, és attól, hogy a CBA-ból van hozzá a hozzávaló, attól még finom.
Továbbá érdemes lenne várost is írni, hiszen lehet, hogy a környékeden van jó, helyi pizzéria.
"Továbbá érdemes lenne várost is írni"
#2:
Nagy arcú budapesti, azok nem írnak várost, mert szerintük más hely nem is létezik!
:(
Kérdező:
Egyáltalán nem mindegy, hogy melyik pizzériából rendelsz, hiszen a Pizza Forte is franchise, és van amelyik nem CBA-ban van, mint a Gyömrői úton, haanem Tescoban!
:D
Amúgy meg netpincér...
Pizza forte a kedvencem...es minden ismerosomnek is:D de a pizza king is jo
Es amugy en is sajnos igy vagyok h nem irok varos:DDD(egy budapesti) es nagyon rostellem🙄
Vegyél tescoba fagyasztott pizzát, olvaszd ki, süsd meg és nagyon finom! Mellé fagyott sültkrumplit is süss. :D Hmm :D Ha nagyon ínyenc vagy, vegyél a mekibe vrapot, sajtburit és rakd rá :D
LEGFINOMABB
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!