Miért érzem a kókuszzsírral készült ételektől nehéznek a gyomromat?
Mert nem birod a zsirt.
Mi mindenhez azt hasznaljuk, semmi bajunk tole.
Egy ideig èn is használtam ès jónak találtam, nem éreztem azt a teltsègèrzèst, nem ègett a gyomrom, mint az oliva olajtól. Örültem, mert a kókusz zsírban sült krumpli nem volt olyan olajos.
De egy kis idő után már ugyanúgy èreztem a puffadást stb.
Aztán sokat olvastam, s visszatértem a zsírhoz. Èn libazsírt használok, illetve minimálisan olajat.
A szervezet számára az állati zsírok jobban emèszthetőek, az epe akkor tud dolgozni.
Írd be a netre szabó szigfid nevèt. Ő ugyan egy terméket reklámoz, de nem a termék a lényeg hanem az, amit az emberi táplálkozásról mond!
Ki tudja? Egyéni érzékenység, esetleg nem a zsírral van gond, ha még nem tesztelted ki, hogy de.
Van, aki nem bírja a zsírt sem, s úgy tűnik, van, aki a kókuszzsírra érzékeny. Sokféle az ember.
Mi évek óta csak kókuszzsírt használunk, 1-2 hétig tart egy liter (ketten vagyunk és zsírosan eszünk, bár a bevitt zsír zöme nem kókuszzsírból jön), nekünk bejött. Az étolajat is bírtuk, az olívát nem szeretem és az amúgysem sütésre van általában.
Az OÉTI szakemberei a legrosszabb növényi zsiradéknak minősítették.
Attól, hogy divatba jött, nem minden szervezet egyformán reagál rá, sokaknak okoz kellemetlen érzést, puffadást.
Az OÉTI vizsgálatát, a neten is ellenőrizheted. Nem kamu szervezet...
"Az OÉTI szakemberei a legrosszabb növényi zsiradéknak minősítették"
Jo lenne erre egy forras. Mert ez ebben a formaban eleg nagy butasag.
A közszolgálati rádió híreit (riportot ) sajnos nem tudom neked prezentálni.
De a keresés joga téged is megillet...
Hja hogy kozszolgalati.
Akkor nincs tobb kerdesem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!