Mit csináljak a kókuszzsírral?
Nem egészségesebb, mint a disznózsír, csak sokkal drágább és divatosabb.
Ha nem érzel avas szagát, akkor kipróbálhatod. Lehetőleg csak egy kicsi adagot süss benne, nehogy az egészet ki kelljen dobni. Nálunk nem tetszett senkinek.
Romlott kókuszzsírt még nem láttam, igaz, nálunk elég hamar elfogy, kismillió dologra használom, sütés, főzés, édességek, nekem italaim is vannak vele...
Szerintem ha nem furcsa, nincs rossz íze vagy szaga, akkor próbáld ki, ha ezzel együtt sem vagy benne biztos, akkor ne egy komplett ételhez, csak mondjuk egy kicsi rántottához :)
Ha huszonpár fokon kifejezetten kemény, akkor valószínűleg hidrogénezett, ott már puhának kell lennie. A mi konyhánk 20-21 fokos, ott már viszonylag kemény, de azért még nem vészes, 25 fokon pedig felolvad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!