Süt itt valaki kókuszzsírral? Ilyen zsírban lehet készíteni sült csirkemájat? (amit kenyérre lehet kenni) Ez megkeményedik?
A lényeg,hogy ne szűz kókuszolaj legyen,a többiben lehet :) Ebben is,csak annyi a gond,hogy érződik a kókusz íz,a simában nem.
Régebben csináltam ilyen májast,simán sikerült. Csak megsütöttem a májat hagymával,plusz fűszerek,és aprítógéppel eldolgoztam,isteni volt :) Lehet raktam bele mustárt is,de nem emlékszem már..
Csirkemájat nem sütök vele, de mást igen, pont ugyanúgy használható, mint más zsír vagy olaj. Csak éppen szobahőmérsékleten vált halmazállapotot, talán 24 Celsius az olvadáspontja? Emiatt nekem télen kemény és meggörbíti a kanalat, nyáron folyik... De a serpenyőben úgy viselkedik, mint a többi zsiradék (transzzsírok nem képződnek benne, de azt nem látja az ember).
Megismered a szűz kókuszzsírt, extrém drága. A normál olyan 1200 ft/kg jó helyen véve, a szűz nem is tudom, minimum tizenpárszor drágább...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!