Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Kicsit változtattam az ételeim...

Kicsit változtattam az ételeimen, fogyasztás miatt. Nem tudom megfőzni a barna rizst. Kemény maradt. Mit rontottam el?

Figyelt kérdés
2016. aug. 15. 14:10
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor elég emberi kalóriakereted lehet, még kevés mozgással is, innen általában még nem olyan nehéz fogyni... Persze van, akinek mégis, de egy megfelelő életmódnak hatnia kell.
2016. aug. 15. 20:37
 12/23 A kérdező kommentje:
Drága vagy ! Tudom az előző sulyom is sok, de azt már megszoktam, nagy darab vagyok és kész. Genetika is bejátszik. Testvérem 135 kg, olyan magas mint én, és abszolut nem kövér, van egy kis pocója. De én "lány" vagyok, ugyhogy sok.
2016. aug. 15. 20:45
 13/23 anonim ***** válasza:

Kicsi a Bors, de erős...

?

2016. aug. 16. 13:47
 14/23 A kérdező kommentje:
Hogy érted??
2016. aug. 16. 13:57
 15/23 anonim ***** válasza:
Bocsi, azt hittem, ismerlek. Ezek szerint benéztem.
2016. aug. 17. 11:34
 16/23 anonim válasza:

Én is ezt csináltam, szénhidrát nélkül, néha a változatosságért barna rizs is. Azért napi 10 perc torna nem árt, a neten találni sok ilyen összeállítást, mert jpbb, mint ha te találod ki a gyakorlatokat. Egy-két hónap múlva összesúgtak a szomszédok a hátam mögött,hogy biztos valami nagy bajom van, hogy ilyen hirtelen lefogytam.

A rizshez meg sok víz kell (mintha mondjuk tésztát főznél, legfeljebb leöntöd a végén a felesleget) és rengeteg idő. Olyan "roppanós" lesz a végén, de nem kemény. Én spec. azóta szeretem, néha most is eszem.

2016. aug. 17. 22:13
 17/23 A kérdező kommentje:
Reményt adtál kedves Utolsó válaszoló. Ma két hete csinálom, hogy nem eszem kenyeret stb. Első héten leugrott 5 kg. Boldog voltam. Ma van a második hét, ráálltam a mérlegre, és semmi !!!. Megállt. Kicsit letört, de nem hagyom abba....
2016. aug. 18. 08:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Kutatással töltöm a napjaimat, mit ehetek, mit nem . Hát belefutottam napokig a görög dinnyébe. Ettem vagy 4-5 napig elég sokat. Gondoltam, gyümölcs, tehát mehet. Hát most olvastam, hogy nem.....
2016. aug. 18. 17:09
 19/23 anonim válasza:

Tavaly nyár, -18 kiló. 1.5 hónap alatt)

Vacsorára egy marék tökmag (hántolt) nagyon-nagyon-nagyon összerágva. (és máskor is , mikor megéheztem)

SEMMI kenyér, vagy bármi, amiben finom liszt van. ( "teljes kiőrlésű" átverések sem)

Csak zsírban (nem olajban!!!) sütött natúr hús (csirke) (NEM rántva)

Zöldséget alig ettem, ennek ellenére látványos volt a dolog.

Bármit megkívántam ettem. Pl. sajtot, de akkor CSAK azt.

Ja és rengeteg fokhagymát.

2016. aug. 18. 17:46
 20/23 A kérdező kommentje:
Ez de jó. Pl a zsir. Mindig van itthon sertés zsir, magunk sütjük két havonta 2 kilót, mert akkora a bödönöm. Bár nem értem miért, mert azonos a kalória tartalmuk. Nagyon ügyes vagy, de én nem rendelkezem ekkora akaraterővel. Ráér kicsit lassabban is. Kenyeret a Pennyben vettem korpásan. Max 2 szelet egy nap. A lecsót pl nem tudom anélkül megenni. Vettem 60 tojást, és ha nagyon éhes vagyok azt eszem. Van sajtom,tejfölöm,joghurtom, és holnap veszek gépsonkát.Van csirkemell, barnarizs, más rizs stb. Reggel saláta 3 részre elosztott halkonzervvel. Stb. Próbálok bennmaradni az 1500 kalóriában. Rendkivül nehéz, mert még "tág" a gyomrom. Igazából 10 kilóval elégedett lennék / nem hiuság /,egészség.
2016. aug. 18. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!