Melyik az a méz, amelyikben kis szemcsék vannak, ami főleg fogyasztás közben érződik és a színe olyan, mint a tömény citromlének?
Figyelt kérdés
2016. júl. 10. 23:16
1/6 anonim válasza:
Az a méz ami már régóta a polcon porosodik.
4/6 anonim válasza:
Igen, kristályosodni kezdett. Kis melegítéssel újra eredeti átlátszó/áttetsző lesz.
A habosított repceméz pedig olyan, illetve úgy néz ki eleve, mint mondjuk a sárgás-grízes kacsazsír.Nagyon finom és nagyon egészséges, a gyomorsav problémásoknak kifejezetten jót tesz.
6/6 anonim válasza:
Kikristályosodott benne a cukor. Melegítsd fel, és ismét folyékony lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!